TicketSwap: Dé plek voor het kopen en verkopen van tickets

Iedereen kent het wel, je wilt graag naar een concert, festival of ander evenement, maar de tickets zijn uitverkocht. Of misschien heb je zelf een kaartje over en wil je deze op een veilige manier verkopen. TicketSwap biedt hier dé oplossing voor.

Wat is TicketSwap?

TicketSwap is een online platform waar je op een veilige en betrouwbare manier tickets kunt kopen en verkopen voor concerten, festivals, theatervoorstellingen en sportevenementen. Het bedrijf werd opgericht in 2012 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire websites voor het verhandelen van tickets.

Veiligheid en betrouwbaarheid

TicketSwap heeft een aantal maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het kopen en verkopen van tickets zo veilig mogelijk verloopt. Dit zijn enkele van deze maatregelen:

 • Geverifieerde verkopers: Verkopers moeten hun identiteit verifiëren voordat ze tickets kunnen aanbieden.
 • Beveiligde betalingen: TicketSwap maakt gebruik van een beveiligde betalingsomgeving om alle transacties te verwerken.
 • Garantie: Mocht er toch iets misgaan met je aankoop, dan biedt TicketSwap een garantie aan waardoor je je geld terugkrijgt.

Hoe werkt het?

Tickets kopen

 1. Ga naar TicketSwap.nl
 2. Zoek het evenement waar je tickets voor wilt kopen.
 3. Bekijk de beschikbare tickets en selecteer degene die je wilt kopen.
 4. Voltooi de betaling en ontvang je ticket in je mailbox.

Tickets verkopen

 1. Ga naar TicketSwap.nl
 2. Klik op “Verkoop ticket” en selecteer het evenement waarvoor je een ticket wilt verkopen.
 3. Upload je ticket en stel een verkoopprijs in (maximaal 120% van de originele prijs).
 4. Wacht tot iemand je ticket koopt. Je ontvangt het geld zodra de transactie is voltooid.

Conclusie

TicketSwap is een uitstekend platform voor het veilig en betrouwbaar kopen en verkopen van tickets. Of je nu op zoek bent naar een kaartje voor een uitverkocht concert of een ticket wilt verkopen omdat je zelf niet meer kunt gaan, TicketSwap maakt het makkelijk en veilig.